Barres Access Consciousness

Barres Access Consciousness® 

 

 

The Access Bars és una eina de The Access Consciousness creada pel Guru Gary Douglas i el Dr. Dain Heen a principis de 1990 i que actualment es troba disponible en més de 170 països en el món a través de més de10 000 facilitadors certificats per impartir la tècnica.


En una sessió de 60 a 90 minuts, el terapeuta estimularà 32 punts del teu cap, que connectaran amb "punts de barres" i que a l'ésser tocats suaument, com si et donessin un massatge, desencadenaran canvis positius en àrees i aspectes específics de la teva vida. D'aquesta manera podràs alliberar-te de bloquejos mentals i físics que s'han emmagatzemat en el teu cos que ens condicionen inconscientment. Tot això per expandir la teva consciència i experimentar un estat de relaxació profunda durant la sessió.


La finalitat d'aquesta tècnica és d'alliberar i obrir la teva ment i consciència a les infinites opcions que ens envolten i que les creences i patrons limitants ens impedeixen veure, trobar claredat mental, motivació, felicitat, etc i per tractar problemes d'ansietat, depressió, insomni, estrès, migranya, atacs de pànic, trastorns obsessiu-compulsius i fins control de l'pes.


Part del fonament d'aquesta eina consisteix en que en els punts de barres s'emmagatzemen càrregues electromagnètiques de la sinapsis neurològica creant patrons que acaben afectant la nostra conducta. L'estudi "White Paper" de l'Ph.D Jeffrey L. Fannin al 2015, realitzat a 60 persones planteja que el 63% d'elles després de la sessió van patir una transició emocional (42%) i física (40%). En un altre estudi publicat al Journal of Energy Psychology es va revelar que després d'una sessió de les Barres d'Accés va disminuir significativament la severitat de la depressió (83%) i l'ansietat (85%) en els subjectes, a més hi va haver un augment de la coherència cerebral que es correlaciona amb la intel·ligència, la capacitat d'aprendre, l'estat d'alerta, la creativitat, etc. Tots dos estudis promoguts per The Access Consciousness.