EFT-Tapping

         Serendipity  

     Salut i Benestar

EFT - Tapping

Tècnica de Liberació Emocional

 

 

És una modalitat de Psicologia Energètica que utilitza els canals de l'acupuntura (sense agulles) per restablir l'harmonia en els meridians d'energia, fent desaparèixer totes les negativitats que es deguin a una alteració del sistema energètic. 


EFT Consisteix en l'aplicació d'uns suaus copets (tapping en ànglès) amb la punta dels dits sobre determinats punts d'acupuntura en els meridians de la cara, tors i mans, mentre es roman enfocat en un problema específic, i es repeteix o descriu  el problema o assumpte a tractar.


Amb aquesta aplicació, s'obté un equilibri energètic en l'organisme i la posada en marxa dels mecanismes de desbloqueig i curació del propi cos a nivell físic, emocional i energètic.


Amb el pack de tres sessions et mostro com realitzar-te EFT a casa o a qualsevol lloc per gestionar des de dolors, ansietat, insomni, etc., fem la roda de la vida per veure els teus punts a millorar i com enfocar-los i treballar-los, i t'ensenyo a fer meditacions i visualitzacions per crear i millorar la teva realitat present.  


EFT és una tècnica amb la qual amb el terapeuta es treballen els traumes, creences limitants, dolors i d'on provenen, etc. però el millor és que és també una eina molt senzilla i efectiva per autogestionar-se un mateix en el dia a dia.Àmbits d'Actuació


EFT ha demostrat la seva eficàcia en una àmplia varietat de temes:


- Emocionals: ansietat, estrès, pors, depressió, traumes, addiccions, dol, etc.

- Físics: dolor, lesions, al·lèrgies, baixar de pes, migranyes, insomni, fibrologia, etc.

- Rendiment: acadèmic, esportiu, comercial, etc.

Creixement personal: autoestima, èxit, abundància, eliminació de creences limitants, patrons mentals negatius, etc.

 

Allibera problemes emocionals no resolts, redueix els nivells d'estrès, elimina creences limitants, i patrons mentals negatius, pot solucionar fòbies sense importar l'antiguitat del problema, redueix o elimina molts tipus de dolència física.


En resum, EFT permet canviar els nostres estats interns, transformant les emocions negatives o inadequades en sentiments positius i estats potenciadors, treballant per tant en tots els nivells, físic, energètic, mental i emocional.

CONTACTE


Direcció: Pont del Treball Digne, 5

                      08020 Barcelona

Telèfon/ Whatsapp: + 34 670 971 669

Email: info@serendipitysalut.com

HORARI


Hores concertades de

Dilluns a Diumenge de

9:00h a 20:30h

SEGUEIX-NOS

TRANSPORT


Metro: L2 St. Martí.

Bus: V29, V31, B24, 33, H10