Serveis

         Serendipity  

     Salut i Benestar
SERVEIS


Quiromassatje, Reflexologia,  Tècnica d'Alliberament Emocional (EFT/Tapping),Thetahealing®, Tallers de EFT-Tapping, Tallers de Massatge en Parella i Taller de Massatge en Familia QuiromassatjeTerapèutic Relaxant o descontracturante

                      

Massatge de cap a peus que desbloqueja a nivell físic, emocional i energètic

  • Sessió amb quiromassatge i drenatge linfàtic de  60 minuts 
  • Sessió amb diapasons, quiromassatge, drenatge linfàtic, i reflexologia podal            90 minuts
  • Sessió amb diapasons, quiromassatge, drenatge linfàtic, Reflexologia i relaxació equilibrant chakras de 120 minuts


Totes les tècniques que faig servir promouen potenciar els mecanismes naturals de sanació del cos i donar noves eines per cuidar-se a nivell físc i emocional.


Totes les cremes que faig servir són naturals, amb silici orgànic, extracte d'àrnica, harpagòfit, oli de calèndula, castanyer d'índies i oli de gaulteria (wintergreen), no deixen olor ni taquen però ajuden a descongestionar, descontracturar i equilibrar el cos de forma natural i afavorint la circulació sanguínia juntament amb totes les meves manipulacions.


La sessió de Quiromassatge més completa dura 1,30h o 2h i consisteix en un massatge de cap a peus en que començo amb diapasons, segueixo amb quiromassatge i drenatge limfàtic, després treball amb reflexologia les parts més necessitades més de fer un repàs i desbloqueig del resta del cos a nivell reflex i acabo amb una relaxació fent EFT i Thetahealing per harmonitzar els meridians, els chakres i equilibrar l'energia.


A més en la primera sessió si és de 1: 30-2h m'agrada explicar-vos postures, exercicis, etc. per donar-vos eines en què cuidar-més en el dia a dia a casa.Reflexologia


Realitzo un massatge als peus activant tots els punts reflexes del cos per descontracturar des dels peus tot el cos, activar tot el sistema de desintoxicació del cos com el fetge, melsa, ronyons, estomac, sistema digestiu, etc, drenage linfàtic, millorar les articulacions i desbloquejar l'energia de tot el cos.


Tècnica d'Alliberament Emocional (EFT/Tapping)


En els últims anys, hi ha hagut un apogeu de teràpies ment-cos que consideren aquesta interrelació entre les emocions i salut física. La Tècnica de Llibertat Emocional (EFT) és una de les més efectives i fàcil de realitzar.


Els assajos clínics han confirmat que el mètode EFT podria, entre moltes altres coses, disminuir ràpidament l'ansietat, l'estrès i impacte emocional dels records i incidents que desencadenen l'angoixa emocional. Una vegada que disminueix o és eliminada, sovint el seu cos pot reequilibrar i curar a vegades de forma automàtica.


EFT es porta a terme amb digitopuntura realitzant copets amb els dits en punts de la cara, el tors i les mans als meridians per equilibrar i desbloquejar l'energia, els òrgans i les emocions. 


S'aplica per treballar problemes:


  - Emocionals: ansietat, estrès, pors, depressió, traumes, addiccions, dol, etc.

  - Físics: dolors puntuals o crònics, lesions, al·lèrgies, baixar de pes, migranyes, insomni, fibrologia, cansament,  etc.

  - Rendiment: acadèmic, esportiu, comercial, etc.

  -Creixement personal: autoestima, èxit, abundància, eliminació de creences        limitants, patrons mentals negatius, etc.


A les sessions individuals a més de treballar conjuntament, el pacient apren a

aplicar-se personalment EFT per poder gestionar i millorar en el seu dia a dia i avançar entre sessió i sessió.  


Thetahealing®


Aquesta tècnica de sanació energètica permet treure creences limitants, pors i patrons que estan al nostre inconscient influenciant-nos negativament i reemplaçar-los per positius. També es pot fer neteja energèctica, divorcis energètics, neteja de les pors, creences, pensaments negatius que ens van arribar des del ventre matern, conexió amb els nostres mestres, àngels, amb aprenantatges i bloquejos d'altre vides i molt més.

Dóna un gir grandiós a la teva vida i crea la realitat que vols!


Tallers de EFT-Tapping


Als tallers ensenyo de forma pràctica, ràpid i sezilla amb digitopuntura a localitzar i autogestionar tots els problemes físics, emocionals i energèctis que ens afecten i eliminar o transformar les teves creences limitants, patrons, pors, etc. 


Com que la informació és molt àmplia, faig tres tallers, un per a cada nivell, i ja amb el primer tothom aprèn a posar-lo en pràctica i nota tot els beneficis i com millora la seva vida.


Taller de Quiromassatge en Parella o en família:

Apreneu a mimaros a casa i fer-vos mútuament en parella, amb un amic, o en família un massatge relaxant amb tots els beneficis que us donarà a nivell salut, emocional i comunicació.  


Taller de Reflexologia: 

Aprèn de forma pràctica a millorar la teva salut i energia i de la teva família i amics desbloquejant el cos des dels peus.  

CONTACTE


Direcció: Pont del Treball Digne, 5

                      08020 Barcelona

Telèfon/ Whatsapp: + 34 670 971 669

Email: info@serendipitysalut.com

HORARI


Hores concertades de

Dilluns a Diumenge de

9:00h a 20:30h

SEGUEIX-NOS

TRANSPORT


Metro: L2 St. Martí.

Bus: V29, V31, B24, 33, H10