Nutrició

Nutrició: Alimentació Natural i Coaching Nutricional


Col.laboradora: Mireia Velasco Rue  

 

 

Sóc Tècnica en Alimentació Natural i Coaching Nutricional, cursant Naturopatia. A més, sóc professora de Ioga Hatha Vinyasa i Ioga per a l'embaràs i postpart, i Coach en Mindfulness.


Entre d'altres, ofereixo serveis d'Assessorament i Coaching Nutricional / Dietètic i Flors de Bach, per donar suport a la part emocional involucrada i afectada en aquest canvi d'hàbits.


Alimenta la teva salut i el teu benestar.
El meu propòsit és acompanyar-te a fer el canvi d'alimentació i estil de vida que mereixes. T'ajudo a recuperar la teva salut i benestar integral, sense exigències ni dietes restrictives, donant-te les eines i ensenyant-te el que és millor per a tu, perquè ho sentis com el teu propi camí i un camí d'autoaprenentatge.
Tan important és alimentar-se amb productes frescos i naturals, com el parar i escoltar-se a un mateix, al teu cos. Només així sabràs realment com ajudar-lo.

Què vaig a aconseguir a través d'un assessorament de salut integrativa?
Eines que van més enllà de la pèrdua de pes, trobant l'arrel del teu malestar i les circumstàncies que el causen.
Augmentar els teus nivells d'energia i vitalitat.
Millorar les teves digestions, dolors, aconseguir un pes saludable, reequilibrar el teu microbiota i millorar la teva absorció de nutrients.
Hàbits saludables a llarg termini.
Pla nutricional personalitzat. Això NO és una dieta restrictiva basada en gramatges i menús poc flexibles. L'objectiu és que aprenguis a saber què és el millor per a tu.


COM SÓN ELS MEUS CONSULTES

PRIMERA SESSIÓ
Enviament previ a sessió de formulari online molt detallat per conèixer tota la teva història clínica i dietètica.
Sessió (en línia o presencial) de 75 min per conèixer-te i indagar encara molt millor en el teu cas.
Preparació i explicació del teu pla nutricional personalitzat, menús, receptes, recomanacions de suplementació natural, remeis naturals i teràpia floral de Bach.


ENVIAMENT DE PAUTES POST-SESSIÓ

Després de cada sessió rebràs un correu amb un resum de tot el vist en la nostra sessió (pautes nutricionals, pla d'alimentació adaptat a tu, menú) i el complement amb una altra informació i recursos que siguin necessaris, com suplementació, receptes ...


SESSIONS DE SEGUIMENT
Són sessions opcionals d'aproximadament 40 minuts, on m'expliques els teus avenços, com t'has sentit, revisarem de nou les teves pautes nutricionals i dietètiques i decidirem si necessitem canviar alguna cosa per obtenir els teus objectius.


EN CONTACTE DURANT TOT EL PROCÉS
Em tindràs disponible via WhatsApp o correu electrònic en horari laboral per dubtes, preguntes o dificultats que et puguin sorgir durant tot el procés.


Cost Atenció Presencial / Online:
Sessió inicial (1h - 1,5h) i Dieta personalitzada (1h): 55 €
Seguiment (30 - 40 min) 35€


PACK 1: Sessió inicial + dieta personalitzada + Seguiments (x2) TOTAL 115 €PACK 2: 2 SeguimentsTOTAL 60€