Yoga Hatha

         Serendipity  

     Salut i Benestar

YOGA HATHA PRESENCIAL I ONLINE

 

 

Professora: Celia Alemán


Horaris:


Dimarts: de 19h a 20h i de 20h a 21h


Cost:

Pago mensual 4 classes 20€/ mes (5€ sessió)

Pago trimestral 12 classes 48€ (4€ sessió)


Ehatha ioga és un dels mètodes de ioga més difosos a tot el món. Es tracta d'un ioga "suau" si el comparem amb les altres classes de ioga. El hatha ioga fa una transició suau entre una asana i la següent. Durant la pràctica no hem d'oblidar mai el control de la respiració ni deixar l'estat meditatiu.


Si estàs buscant enfortir i mantenir flexible i tonificat el cos, així com una sensació general d'equilibri en el cos i la ment, la pràctica regular de Hatha ioga pot ser molt útil. Practicar aquesta forma de ioga et permetrà no només posar-te en forma i millorar la teva salut per dins i per fora, sinó que també et permetrà crear un sentit d'harmonia entre la ment i el cos. La meditació és la forma en què moltes persones troben la pau quan estan passant per molt estrès o tenen un estil de vida en constant moviment. Aquesta forma de ioga t'ensenyarà com practicar la meditació eficaçment. Hatha ioga és beneficiós per a persones de totes les edats i realment no importa quan decideixes començar el camí a un estil de vida més saludable i feliç.


Beneficis de l'Hatha Ioga


- Millora el sistema immunològic. La contracció i estirament muscular i el moviment dels òrgans ajuda a el sistema limfàtic a combatre les infeccions i a eliminar els tòxics de el cos.

- Tonifica la columna vertebral. Tots els nervis es ramifiquen des de la columna vertebral connectant els diversos sistemes d'òrgans a el cervell. Si la columna vertebral està rígida, els impulsos nerviosos no poden fluir lliurement a través de el cos i els òrgans interns es debiliten. Si mantens la columna vertebral flexible, els nervis romanen forts.


-Enforteix i tonifica la musculatura. El manteniment de les postures de ioga per diferents períodes de temps enforteix la musculatura.


-Augmenta la flexibilitat. Augmenta l'elasticitat dels teixits connectius, les cèl·lules que uneixen les fibres musculars. I millora el «reflex d'estirament» i altres funcions de sistema nerviós autònom. Per això és un mètode tan efectiu per incrementar la flexibilitat.


-Millora la salut general. Equilibra la fam, ajuda a la bona digestió, optimitza el funcionament dels òrgans de el cos, equilibra la tensió i afavoreix el son reparador.


-Relaxa i centra la ment i allibera tensió de el cos. Et aporta pau interior i enfocament. T'ajuda a ser present i feliç. 


CONTACTE


Direcció: Pont del Treball Digne, 5

                      08020 Barcelona

Telèfon/ Whatsapp: + 34 670 971 669

Email: info@serendipitysalut.com

HORARI


Hores concertades de

Dilluns a Diumenge de

9:00h a 20:30h

SEGUEIX-NOS

TRANSPORT


Metro: L2 St. Martí.

Bus: V29, V31, B24, 33, H10