EFT-Tapping

         Serendipity  

     Salut i Benestar

Tallers de EFT-Tapping presencials i online

 

 

  • En els últims anys, hi ha hagut un apogeu de teràpies ment-cos que consideren aquesta interrelació entre les emocions i salut física. La Tècnica de Llibertat Emocional (EFT) és una de les més efectives i fàcil de realitzar.
  • Els assajos clínics han confirmat que el mètode EFT podria, entre moltes altres coses, disminuir ràpidament l'ansietat, l'estrès i impacte emocional dels records i incidents que desencadenen l'angoixa emocional. Una vegada que disminueix o és eliminada, sovint el seu cos pot reequilibrar i curar a vegades de forma automàtica.
  • EFT es porta a terme amb digitopuntura realitzant copets amb els dits en punts de la cara, el tors i les mans als meridians per equilibrar i desbloquejar l'energia, els òrgans i les emocions. No cal cap material perquè es fa asseguts amb els dits.


Al taller ensenyo a localitzar, treballar i autogestionar de forma pràctica, ràpida i senzilla els problemes: 


  - Emocionals: ansietat, estrès, pors, depressió, traumes, addiccions, dol, etc.

  - Físics: dolor, lesions, al·lèrgies, baixar de pes, migranyes, insomni, fibrologia, etc.

  - Rendiment: acadèmic, esportiu, comercial, etc.

  -Creixement personal: autoestima, èxit, abundància, eliminació de creences  limitants, patrons mentals negatius, etc.


Com que la informació és molt àmplia, faig tres tallers, un per a cada nivell, però ja amb el primer tothom aprèn a posar-lo en pràctica i nota tot els beneficis i com millora la seva vida. També es fan tallers Monogràfics per Treballar l'Abundancia, Les Relaciones i La Salut.


Entrega d'apunts complerts en tots el Tallers en paper o per email  i de certificat 'Assistència per qui ho vulgui.


Us adjunto el temari que es facilita en cada nivell:


Taller 3h Nivell 1 Bàsic
- Què és EFT, Història, Meridians, Àmbits actuació, Com funciona, Fonaments, Protocol d'actuació
- Com preparar el cos
- Procediment pas a pas
- practicar diverses rondes
- Revers psicològic i beneficis compartits
- Ronda a una companys posant en pràctica els beneficis compartits i com millora ells i elles i també el propi problema de cada persona
- Ronda treballant cada persona propi problema
- Els fils, el boicot, els beneficis secundaris, nombre de rondes, formes de fer tapping, tractant la intensitat excessiva, la importància de la persistència, i si no funciona què fer, la resistència al canvi.
- La manca de perdó
- Roda de la vida: valoració de 0 a 10 salut, família, oci, família, parella, etc. i per on començar a treballar.

     - Neteja de meridians per estimular i mantenir la salud mental, emocional y física


Taller 3h Nivell 2 Creences
- Treballar les Creences limitants, pors, etc. i com transformar-los. Llista creences i pors de cada un amb llista a per què ho volen canviar. 
      - Eliminar la necessitat de jutjar
      - Tapping diferit
      - Procés de pau personal
      - Treballar arbre:
  - Fulls: Símptomes / Efectes secundaris: addiccions, problemes de pes, dolors, postergació, tics, dificultats financeres, etc.
  - Branques: Emocions: vergonya, culpa, remordiment, por, estrès, ansietat, impotència, etc.
  - El tronc: Successos de la vida: Maltractament infantil, crits a la llar, manca de      suport, amor, pare alcohòlic, etc.
  - Les arrels: Creences limitants: "Res em surt bé",  "No em sento fora de perill ",  "M’ abandonen sempre ","Sóc diferent", "No sóc prou bo", "La vida és dura", "És difícil guanyar diners “, etc.
  - Suggeriments per utilitzar tapping de diferents formes.


Taller 3h Nivell 3 Traumes i Dolors, Enfermetats
-  EFT per al dolor: el dolor i el diagnòstic, tapping sobre el diagnòstic, el dolor i les sensacions   físiques, el dolor i les emocions

- Què hi ha al darrera de l'Dolor i la Malaltia.

- Quin missatge hi ha de el cos, què necessita ser vist i alliberat

- Què és el Shock i què és el trauma.

- El trauma amb "T" majúscula i "t" minúscula.

- Tècniques suaus per l'alliberament del trauma: la pel·lícula, explicar la història.

- L’impromta matricial: fer sanació de fets passats treballant amb nostre nen interior.

- Treballar addiccions, al·lèrgies, fòbies.

-  Aplicar Kinesologia als punts per fer només els necessaris

- Creences per fidelitat i por a trair inconscientment als nostres pares, ancestres, etc.

- Altres formes de treballar EFT


Taller Monogràfic per treballar l'Abundància

Anem a localitzar i transformar amb EFT -Tapping les creences, patrons, pors, traumes, etc que hi ha a la teva motxilla emocional i t'impedeixen connectar i viure en abundància en tots els aspectes de la teva vida: salut, amor, diners, relacions, treball, etc i conseguir fer realitat tots els teus somnis. Aprèn també a utilitzar la Llei de la Atracció amb EFT.


Taller Monogràfic per treballar les Relacions

Treballarem amb EFT -Tapping  les Creences, patrones, pors, traumes, etc i buidar la motxilla emocional de les Relacions de parella, Familiars, d'Amistat, Laborals, etc. passades ja sigui per viure el present feliç sol / a, sense codependència i tallant qualsevol maltractament físic o emocional, com per potenciar noves formes més sanes de relacionar-nos amb altres persones en l'actualitat com per afavorir en el futur unes noves relacions on tots sumem positivament i aprèn a utilitzar la Llei de l'Atracció amb EFT. Enviament d'apunts complerts via correu electrònic o wa


Comentaris dels clients sobre els Tallers de EFT-Tapping


Erika Sepúlveda: Wow!! Sorprendida no, lo que sigue, ... hoy he hecho los tres niveles  online y me ha encantado, es muy práctico y fácil de comprender, me ha ayudado  a identificar qué áreas de mi vida requieren atención y trabajo ya comienzo a tener respuestas, lo que pensaba que era complicado ahora lo miro más simple, si eso pasa con una cosa ahora toca trabajar más!! Gracias Lucy desde México, por esas horas de trabajo personal, la energía, la pasión y que el amor  que le pones."


Eugenia Garcia: ""Tuve la oportunidad de hacer con Lucy Peral un taller online del primer nivel de 18:00 a 20:00 ( que alargó el tiempo) de Tapping .Queria comentaros que es una gran profesional ,se explica claramente y es de gran ayuda para todo tipo de problemas ya sean físicos ó emocionales."


Tania Armengol: "Ayer hice el primer nivel de Tapping online y me ha encantado, Lucy lo explica muy bien".


Jessica Andrea Malvarosa: "Hoy he tenido la suerte de poder participar en uno de los talleres de EFT online y me ha encantado, súper completo y claro. Lo recomiendo sin dudar."


Ana Muñozo: "Hice el taller de tapping de niveles 1,2 y 3. Me encantó , Lucy te explica todo con detalle y mucho amor. Ahora me hago tapping y me siento mejor. Os recomiendo totalmente que participéis en alguno de sus talleres.


Manuel Fernández: "Me ha gustado mucho el curso de EFT, lo estoy utilizando y da muy buenos resultados. Os recomiendo que lo hagais y un 10 para Lucy que lo hace y lo explica de una forma muy facil. Gracias"


Alida Spatoliatore: "Lucy es una profesional encantadora y en su taller de EFT yo y mi pareja hemos aprendido mucho y no has dado unas herramientas muy útiles para el día día. Totalmente recomendable!!" 


Susana Valverde: "He acudido al taller de EFT Tapping que ha realizado y me ha parecido fantástico, muy útil y muy recomendable. Te da todo tipo de información, te lo explica de una forma fácil y amena, responde a todas las dudas y te hace salir muy motivada, con ganas de practicar y de conocer más sobre la técnica aplicada. Lucy es una persona cercana, cariñosa, generosa y con una energía positiva que te hará vibrar. Totalmente recomendable ponerse en sus manos."


PRÒXIMS TALLERS EFT-TAPPING


Mirar Calendari d'activitats.CONTACTE


Direcció: Pont del Treball Digne, 5

                      08020 Barcelona

Telèfon/ Whatsapp: + 34 670 971 669

Email: info@serendipitysalut.com

HORARI


Hores concertades de

Dilluns a Diumenge de

9:00h a 20:30h

SEGUEIX-NOS

TRANSPORT


Metro: L2 St. Martí.

Bus: V29, V31, B24, 33, H10